testrewr

Selskabsmenu

116880155_3314993281877427_6648499342872609608_n
Menuforslag

Skal du holde fest?

Her kan du se Café Solvogn’s menuforslag til dit næste arrangement eller festmiddag.

Menuer kan bestilles til minimum 10 kuverter.

Lad dig endelig ikke begrænse.. Kom forbi vores køkken og fortæl om dine ønsker. Vi laver lige så gerne stegt flæsk med persillesovs som en 6 retters gourmetmenu til tilpassede vine

Vi er også leveringsdygtige i alle former for velsmagende veganske anretninger.

Selskaber afvikles på 6 timer Herudover + 1500 pr. time

coffee-bg-4-e1592387391691
All inklusive

8 timers "all inklusive" fest

coffee-bg-4-e1592387391691

Du er altid velkommen til at kontake os telefonisk på tlf. 52 39 23 24

Glass of light beer on dark background. Selective focu
Forretter
Forret og hovedret kr. 335,-

Blinis

 

Creme fraiche – stenbiderrogn – rødløg

Gulerods Panne Cotta

Skalddyrscreme – bacon – knas

Cremet jordskokkesuppe

Rejer – ærtepuré – bacon – lakseperler

Røget lakseanretning

Salat – lakserillette – rygeostecreme – rødløg – agurk

Grønne pandekage

Laksecreme – rejer – salat – krydderurtedressing

Carpaccio

Jomfruolivenolie – parmasan – ruccola – basilikum

Cremet squashsuppe

Grønne linser – græskarknas

Torske mosaik

Brændt porre – tang – østers emulsion – krydderurtepuré

Hovedretter
Hovedret kr. 275,-
3 retters menu kr. 450,-

Grillet Black Angus oksefilet

Svampe – små stegte kartofler – rødvinssauce

Gammeldaws oksesteg

Ovenbagte løg og gulerødder – flødepeberrod – sødt/surt – kartofler – skysauce

Kalvesteg stegt som vildt

Waldorfsalat – tyttebær – kastanjekroketter – flødesauce

Svampefarseret kalvefilet

Grøntsagsfrikassé – pommes Anna – rød pimentcreme

Helstegt pattegris

(minimum 35 couverter) tilbehør efter aftale

Sprængt and

Lammefjordsgrønt – hvide kartofler – peberrodsauce

Indbagt kronhjortefilet

Tranebær – svampetimbaler – rådstegte kartofler – vildtflødesauce (+ 50,-)

Desserter
Hovedret og dessert kr. 335,-

Creme Brüleé

Ægte vanilie – rørsukker

Panna Cotta

Skovbær – flødeskum

Café Solvogns isdessert

Vanilieis – romrosiner – syltet ingefær – flødeskum – kaffepulver – caloric

Karen Lise´s dessert

Makronbund – vanilieis – rabarberkompot – flødeskum

Heksepandekager

Mandelcreme – solbærsyltetøj – flødeskum – Amaretto

Lun æbletærte

Creme fraiche

Chokoladebrownie

Friske frugter – flødeskum

Ostetallerken

3 lækre oste – syltede valnødder – saltet brød

Øvrige priser

Velkomstdrink

35,-

Husets vin ad libitum under middagen pr. pers

225,-

(Under middagen)

Kaffe/the

25,-

Fadøl 0,40 lt.

60,-

Fadøl 0,25 l t.

45,-

Special øl 0,40 lt.

70,-

Special øl 0,25 lt.

55,-

Diverse vand

35,-

Snaps , 2 cl.

25,-

Alm. Drinks, 2 cl.

65,-

Ekstra spiritus, 2 cl.

35,-

Avec, 2cl

35,-

“Prop”-pris pr. flaske

200,-

“Egen kage”

Servering pr. pers.

20,-

Festopdækning

Hvide duge, lys

25,-/pers

Blomster pr. vase

125,-

Tapas menu
Kr. 375,- /person

Ristet kammusling

Citroncreme – rogn

Laksetatar

Æbler – dild – skalotteløg – creme fraiche

Rilette af landkylling

Grønne asparges – sprødt skind

Seranoskinke

Trøffelrøræg – ramsløg

Gratineret Chevre

Pære pure – ristet rugbrød – syltet havtorn – rugbrødschips

Mørbradbøf

Druer – estragon – flødesauce

Små stegte kartofler

Krydderurter

Torske nuggets

Tatar sauce – citron – rødbedespire

Inkl. hjemmebagt brød og smør

Receptions Tapas
Kr. 225,- /person

Lavet efter årstiden og kokkens inspiration.

5 små lækre anretninger

Brunch
3 Timers arrangement
235,- /person

Røræg – bacon

Stegte brunchpølser

Ferskrøget laks

3 slags pålæg

Amerikanske pandekager – ahornsirup

Græsk yoghurt – mysli

Marmelade

Osteanretning – druer

Lyst- og mørkt brød

Mini wienerbrød

Juice