V e l k o m m e n
Her kan du se Café Solvogns menuforslag til dit næste arrangement eller festmiddag.
Lad dig endelig ikke begrænse… Kom forbi vores køkken og fortæl om dine ønsker.
Vi laver lige så gerne stegt flæsk med persillesovs som en 6 retters gourmetmenu med tilpassede vine.
Vi er også leveringsdygtige i alle former for velsmagende vegetaranretninger.
Børn fra 5-12 år: retter i børnestørrelse til ½ pris.
***
Selskaber afvikles på 6 timer. Herudover +1000 kr. pr. time.
***
8 timers “all inclusive” fest 850 kr. pr. pers.
Opdækning – velkomstdrink – 3 retters menu – vine ad libitum – kaffe med avec – fri bar med gin, rom, øl og vand.
F o r r e t t e r
Blinis – creme fraiche – stenbiderrogn – rødløg
Gulerods Panne Cotta – skalddyrscreme – bacon – knas
Cremet jordskokkesuppe – rejer – ærtepuré – bacon – lakseperler
Røget lakseanretning – salat – lakserillette – rygeostecreme – rødløg – agurk
Grønne pandekager – laksecreme – rejer – salat – krydderurtedressing
Carpaccio – jomfruolivenolie – parmasan – ruccola – basilikum
Cremet squashsuppe – grønne linser – græskarknas
Torske mosaik – brændt porre – tang – østersemulsion – krydderurtepuré
Forret og hovedret pr. pers. kr. 295,-
H o v e d r e t t e r
Grillet Black Angus oksefilet – svampe – små stegte kartofler – rødvinssauce
Gammeldaws oksesteg – ovnbagte løg og gulerødder – flødepeberrod – sødt/surt – kartofler – skysauce
Kalvesteg stegt som vildt – Waldorfsalat – tyttebær – kastanjekroketter – flødesauce
Svampefarseret kalvefilet – grøntsagsfrikassé – pommes Anna – rød pimentcreme
Helstegt pattegris (minimum 35 couverter) – tilbehør efter aftale
Sprængt and – lammefjordsgrønt – hvide kartofler – peberrodsauce
Indbagt kronhjortefilet – tranebær – svampetimbaler – råstegte kartofler – vildtflødesauce
3 retters menu pr. pers. kr. 390,-
D e s s e r t e r
Creme Brüleé – ægte vanilie – rørsukker
Panna Cotta – skovbær – flødeskum
Café Solvogns isdessert – vanilieis – romrosiner – syltet ingefær – flødeskum – kaffepulver – caloric
Karen Lise´s dessert – makronbund – vanilieis – rabarberkompot – flødeskum
Heksepandekager – mandelcreme – solbærsyltetøj – flødeskum – Amaretto
Lun æbletærte – creme fraiche
Chokoladebrownie – friske frugter – flødeskum
Ostetallerken – 3 lækre oste – syltede valnødder – saltet brød
Hovedret og dessert kr. 295,-
Ø v r i g e p r i s e r
Velkomstdrink 35,-
Husets vin ad libitum under middagen pr. pers 185,-
Kaffe/the 20,-
Fadøl 0,40 lt. 48,-
Fadøl 0,25 lt. 32,-
Special øl 0,40 lt. 58,-
Special øl 0,25 lt. 42,-
Diverse vand 25,-
Snaps , 2 cl. 25,-
Diverse spiritus, 2 cl. 30,-
“Prop”- pris pr. flaske 125,-
“Egen kage” – servering pr. pers. 10,-
Festopdækning: Blomster, lys, hvide duge pr. pers. 25,-
T a p a s m e n u
Ristet kammusling – citroncreme – rogn
Laksetatar – æbler – dild – skalotteløg – creme fraiche
Rilette af landkylling – grønne asparges – sprødt skind
Seranoskinke – trøffelrøræg – ramsløg
Gratineret Chevre – pære pure – ristet rugbrød
Torske nuggets – tatar sauce – citron – rødbedespire
Mørbradbøf – druer – estragon – flødesauce
Små stegte kartofler – krydderurter
Inkl. hjemmebagt brød og smør
Pr. pers. kr. 295,-
B r u n c h
Røræg – bacon
Stegte brunchpølser
Ferskrøget laks
3 slags pålæg
Amerikanske pandekager – ahornsirup
Græsk yoghurt – mysli
Marmelade
Osteanretning – druer
Lyst- og mørkt brød
Mini wienerbrød
Juice
Pr. pers kr. 150,-