Selskabsmenu
Mad til arrangementer
Her kan du se Café Solvogns menuforslag til dit næste arrangement eller festmiddag.
Menuer kan bestilles til minimum 10 kuverter.
Lad dig endelig ikke begrænse.. Kom forbi vores køkken og fortæl om dine ønsker. Vi laver lige så gerne stegt flæsk med persillesovs som en 6 retters gourmetmenu til tilpassede vine
Vi er også leveringsdygtige i alle former for velsmagende veganske anretninger.
Selskaber afvikles på 6 timer Herudover + 1500 pr. time
8 timers "all inklusive" fest
- Velkomstdrink
- 3 retters menu
- Vine ad libitum
- Kaffe med avec
- Bar med gin, rom, øl og vand
- Pr. pers. kr. 935,-
- Børn fra 5-12 år retter i børnestørrelse til ½ pris
Du er altid velkommen til at kontake os telefonisk på 52 39 23 24
Blinis
Creme fraiche – stenbiderrogn – rødløg
Gulerods Panne Cotta
Skalddyrscreme – bacon – knas
Cremet jordskokkesuppe
Rejer – ærtepuré – bacon – lakseperler
Røget lakseanretning
Salat – lakserillette – rygeostecreme – rødløg – agurk
Grønne pandekage
Laksecreme – rejer – salat – krydderurtedressing
Carpaccio
Jomfruolivenolie – parmasan – ruccola – basilikum
Cremet squashsuppe
Grønne linser – græskarknas
Torske mosaik
Brændt porre – tang – østers emulsion – krydderurtepuré
Grillet Black Angus oksefilet
Svampe – små stegte kartofler – rødvinssauce
Gammeldaws oksesteg
Ovenbagte løg og gulerødder – flødepeberrod – sødt/surt – kartofler – skysauce
Kalvesteg stegt som vildt
Waldorfsalat – tyttebær – kastanjekroketter – flødesauce
Svampefarseret kalvefilet
Grøntsagsfrikassé – pommes Anna – rød pimentcreme
Helstegt pattegris
(minimum 35 couverter) tilbehør efter aftale
Sprængt and
Lammefjordsgrønt – hvide kartofler – peberrodsauce
Indbagt kronhjortefilet
Tranebær – svampetimbaler – rådstegte kartofler – vildtflødesauce
Creme Brüleé
Ægte vanilie – rørsukker
Panna Cotta
Skovbær – flødeskum
Café Solvogns isdessert
Vanilieis – romrosiner – syltet ingefær – flødeskum – kaffepulver – caloric
Karen Lise´s dessert
Makronbund – vanilieis – rabarberkompot – flødeskum
Heksepandekager
Mandelcreme – solbærsyltetøj – flødeskum – Amaretto
Lun æbletærte
Creme fraiche
Chokoladebrownie
Friske frugter – flødeskum
Ostetallerken
3 lækre oste – syltede valnødder – saltet brød
Hjemmerøget laks
citruscreme – fennikel
Hvidløgsmarinerede Frutti di Mara
Stegte grøntsager
Grillet oksefilet
Kødboller i krydret tomatsauce
Jamaica jerk kylling
Karrystegt blomkål
gulerodscreme – peanuts
Tomatsalat
mozzarella – oliven – basilikum
Havre ris
fintsnittede grøntsager
Stegte kartofler
krydderurter
Osteanretning syltede valnødder
Druer
”Karen Lise”– kage
makronbund – rabarberkompot – flødeskum
Brød og smør
Velkomstdrink
85,-
Husets vin ad libitum under middagen pr. pers
185,-
(Under middagen)
Kaffe/the
25,-
Fadøl 0,40 lt.
55,-
Fadøl 0,30 l t.
40,-
Special øl 0,40 lt.
70,-
Special øl 0,30 lt.
55,-
Diverse vand
30,-
Snaps , 2 cl.
25,-
Diverse spiritus, 2 cl.
65,-
”Egen kage” servering pr. pers.
15,-
“Prop”-pris
125,-
Festopdækning
Blomster, lys, duge
25,-/pers
Blomster pr. vase
125,-
Ristet kammusling
Citroncreme – rogn
Laksetatar
Æbler – dild – skalotteløg – creme fraiche
Rilette af landkylling
Grønne asparges – sprødt skind
Seranoskinke
Trøffelrøræg – ramsløg
Gratineret Chevre
Pære pure – ristet rugbrød
Mosaik af torsk
Brændt porre – tang – østersemulsion – krydderurt puré
Mørbradbøf
Druer – estragon – flødesauce
Små stegte kartofler
Krydderurter
Inkl. hjemmebagt brød og smør
Lavet efter årstiden og kokkens inspiration.
5 små lækre anretninger
Røræg – bacon
Stegte brunchpølser
Ferskrøget laks
3 slags pålæg
Amerikanske pandekager – ahornsirup
Græsk yoghurt – mysli
Marmelade
Osteanretning – druer
Lyst- og mørkt brød
Mini wienerbrød
Juice