På denne side finder du et bredt
udvalg af vores selskabsmenuer

Vi er der for mærkedagene
Vi har stor erfaring med afvikling af de store og små mærkedage, herunder bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb samt generalforsamling.
– Menuer kan bestilles til minimum 10 kuverter.
Hos os eller ud af huset?
Kontakt os og fortæl om jeres ønsker.
Vi laver lige så gerne stegt flæsk med persillesovs, som en eksklusiv 7 retters gourmetmenu med afstemte vine.
Vi er også leveringsdygtige i alle former for velsmagende veganske anretninger.

Alle forretter serveres med hj.bagt brød og smør
– Kolde forretter –
Skagensalat a la Solvognen
Håndpillede rejer i skaldyrs-dildcreme. Serveres i sprød tærtebund med grønne asparges, ørredrogn og sylterier.
Italiensk Buratta & skinke
Serveres med cherry tomater og pesto, soyakerner, olivenolie og rucola.
Signatur forret – Variation af Færøsk laks
Hertil syrnet fløde, hj. sylterier, agurk, friske urter og sprød rug.
Carpaccio
Klassisk italiensk forret med tynde skiver råmarineret okse. Hertil pebermayo, revet Parmesan, olivenolie og friske salater.
Rørt oksetatar
Okseinderlår rørt med skalotteløg, kapers, Dijon, urtemayo og knas.
Koldrøget laks fra Odden
Skiver af røget laks serveret med tomatiseret mayo, syltede sennepskorn, fennikel med Pernod og aromatiske urter.
– Lune foretter –
Arancini med trøffel
Sprøde kroketter af svamperisotto. Hertil cremet trøffelmayo, revet Parmesan og karse.
Hummertartelet
Sprød butterdej med håndpillede rejer og brud af laks i cremet hummersauce. Hertil friske salater med vinaigrette og syltede sager.
Sprød Torsk fra Odden
Pankopaneret torskefilet serveres med hj.lavet sauce tatar, salat af friske krydderurter og grillet citron.
Cremet muslingebisque
Skummende suppe på blåmuslinger, hertil variation af ærter, flødeskum og solsikke.
Stegt Kammusling
Dansk kammusling serveret med skummende smørsauce, syltet fennikel og bittert salat.
En forkælet kartoffel
Braiseret tørsaltet bacon, petit kartofler fra Lammefjorden med smør og løvstikke. Hertil sifon på Hollandaise.
Lune forretter tilbydes kun i huset.
Coq vin Blanc – Unghane i hvidvin
Svampefarseret dansk unghane med tørret skinke. Hertil hvidvinssauce monteret med smør og estragon, cremet kartoffelkompot, stegte svampe og stegt kål.
Braiserede svinekæber
Smørmøre kraftkæber serveres med grov kartoffelmos, variation af løg, rødder og kål samt kraftig sauce lavet på kæbernes braiserlage.
Kalvesteg stegt som vildt
Serveres med Waldorfsalat, syltede tyttebær, kastanjekroketter og flødesauce tilsmagt med skovbær og blå ost.
Grillet Black Angus kvæg
Marmoreret oksefilet serveres med sæsonens Lammefjords garniture, små stegte kartofler med rosmarin, chefens rødvinssauce og mikrogrønt fra Sidinge.
Helstegt pattegris
(minimum 35 couverter) tilbehør efter aftale
Sprængt and med peberrodscreme
Serveres med sauteret Lammefjordsgrønt, hvide kartofler, peberrodsauce og karse.
Indbagt kronhjortefilet
Tranebær – svampetimbaler – rådstegte kartofler – vildtflødesauce (+ 50,-)
Laks fra grillen
Færøsk laks med stegte grønne sager, gulerods-Beurre blanc, cremet kartoffelkompot med brunet smør og løvstikke.
Gammeldaws oksesteg
Bagte løg og gulerødder med timian, flødepeberrod, klassisk sødt & surt samt stegte kartofler og skysauce.
Creme Brüleé
Ægte vanilie – rørsukker
Passionsfrugtmousse
Frisk passionsfrugt, sprød marengs og saltkaramel.
Café Solvogns isdessert
Vanilieis – romrosiner – syltet ingefær – flødeskum – kaffepulver – caloric
Karen Lise´s kage
Makronbund – vanilieis – rabarberkompot – flødeskum. Tilvalg af vaniljeis +35,-
Chokoladeballede
Chokolademoussekage med kompot af skovbær, små kys, bastogne og mandelkrokant.
Vores Grand Cru vinder 2025
Gulerodsmousse med kokos. Hertil syltet havtorn, gulerodsknas og Yuzu.
Citronfromage i nye klæder
Luftig citrusfromage med puré, hvid chokolade, knas og tuille.
Ostetallerken
5 lækre oste fra ind og udland – syltede nødder
Desserter med is tilbydes ikke ud af huset.
Mouserende bobler
69,-
Velkomstdrink – California Cooler
39,-
Husets vine ad libitum pr. pers
265,-
– Under middagen
Kaffe/the
25,-
Fadøl 0,40 lt.
65,-
Fadøl 0,25 l t.
52,-
Special øl 0,40 lt.
75,-
Special øl 0,25 lt.
59,-
Diverse vand
45,-
Snaps , 2 cl.
25,-
Alm. Drinks, 2 cl.
65,-
Ekstra spiritus, 2 cl.
35,-
Avec, 2cl
35,-
“Prop”-pris pr. flaske
250,-
“Egen kage”
Servering pr. pers.
25,-
Festopdækning
Glas, hvide duge, lys
55,-/pers
Blomster pr. vase
175,-
Alt inklusive løsning?
Nederst på denne side finder I priser og information omkring vores 8 timers pakke.
Stegt kammusling
Citroncreme – Ørredrogn
Koldrøget laks fra Odden
Urtemayo – syltede sager – sennespkarse
Rilette af landkylling
Grønne asparges – karse – sprødt skind
Seranoskinke
Trøffelcreme – grønne løg – sylterier
En af de gode oste
Sødt og ristet rug
Mørbradbøf
Druer – estragon – cremet skysauce
Stegte lammefjordskartofler
Smør – rosmarin – sydesalt
Panko paneret Torsk fra Odden
Tatar sauce – citron – mikrogrønt
Inkl. hjemmebagt brød og smør
Ud af huset leveres ovenstående menu anrettet i pæne kuvertæsker som tager sig godt ud på buffeten eller direkte på bordet.
Lavet efter årstiden og kokkenes inspiration.
5 små lækre anretninger
345,- /person ink. lokaleleje
Cremet røræg & saltet bacon
Stegte brunchpølser fra slagteren
Røget laks fra Odden fisk
3 slags håndskåret pålæg & sylteri
Amerikanske pandekager & ahornsirup
Græsk yoghurt – knas – syltede bær
Marmelade, ketchup, oliven
Mild skiveost samt udvalgte oste
Rugbrød og friskbagt hvidt brød
Udvalg af friskbagt wienerbrød
Stort fad med friskt frugt
Kaffe – The – Juice ad libitum
8 timers "all inclusive" fest
- Velkomstdrink
- 3 retters menu
- Vine ad libitum
- Kaffe med avec
- Bar med gin, rom, øl og vand
- Pr. pers. kr. 1150,-
- Børn fra 5-12 år retter i børnestørrelse til ½ pris

Du er altid velkommen til at kontake os telefonisk på tlf. 52 39 23 24
