testrewr

På denne side finder du et bredt
udvalg af vores selskabsmenuer

Selskabsmenu

Vi er der for mærkedagene

Vi har stor erfaring med afvikling af de store og små mærkedage, herunder bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb samt generalforsamling.

– Menuer kan bestilles til minimum 10 kuverter.
 

Hos os eller ud af huset?                                            
Kontakt os og fortæl om jeres ønsker. 

Vi laver lige så gerne stegt flæsk med persillesovs, som en eksklusiv 7 retters gourmetmenu med afstemte vine.

Vi er også leveringsdygtige i alle former for velsmagende veganske anretninger.

coffee-bg-4-e1592387391691
Forretter
Forret og hovedret kr. 335,-

                               Alle forretter serveres med hj.bagt brød og smør                 

              – Kolde forretter –                  

 

Skagensalat a la Solvognen

 

Håndpillede rejer i skaldyrs-dildcreme.  Serveres i sprød tærtebund med grønne asparges, ørredrogn og sylterier.

Italiensk Buratta & skinke

Serveres med cherry tomater og pesto, soyakerner, olivenolie og rucola.

Signatur forret – Variation af Færøsk laks

Hertil syrnet fløde, hj. sylterier, agurk, friske urter og sprød rug.

Carpaccio

Klassisk italiensk forret med tynde skiver råmarineret okse. Hertil pebermayo, revet Parmesan, olivenolie og friske salater.

Rørt oksetatar

Okseinderlår rørt med skalotteløg, kapers, Dijon, urtemayo og knas.

Koldrøget laks fra Odden

Skiver af røget laks serveret med tomatiseret mayo, syltede sennepskorn, fennikel med Pernod og aromatiske urter.

                – Lune foretter –                   

Arancini med trøffel

Sprøde kroketter af svamperisotto. Hertil cremet trøffelmayo, revet Parmesan og karse.

Hummertartelet

Sprød butterdej med håndpillede rejer og brud af laks i cremet hummersauce. Hertil friske salater med vinaigrette og syltede sager.

Sprød Torsk fra Odden

Pankopaneret torskefilet serveres med hj.lavet sauce tatar, salat af friske krydderurter og grillet citron.

Cremet muslingebisque

Skummende suppe på blåmuslinger, hertil variation af ærter, flødeskum og solsikke.

Stegt Kammusling

Dansk kammusling serveret med skummende smørsauce, syltet fennikel og bittert salat.

En forkælet kartoffel

Braiseret tørsaltet bacon, petit kartofler fra Lammefjorden med smør og løvstikke. Hertil sifon på Hollandaise.

 

          Lune forretter tilbydes kun i huset.

Hovedretter
Hovedret kr. 275,-
3 retters menu kr. 450,-

Coq vin Blanc – Unghane i hvidvin

Svampefarseret dansk unghane med tørret skinke. Hertil hvidvinssauce monteret med smør og estragon, cremet kartoffelkompot, stegte svampe og stegt kål.

Braiserede svinekæber

Smørmøre kraftkæber serveres med grov kartoffelmos, variation af løg, rødder og kål samt kraftig sauce lavet på kæbernes braiserlage.

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med Waldorfsalat, syltede tyttebær, kastanjekroketter og flødesauce tilsmagt med skovbær og blå ost.

Grillet Black Angus kvæg

Marmoreret oksefilet serveres med sæsonens Lammefjords garniture, små stegte kartofler med rosmarin, chefens rødvinssauce og mikrogrønt fra Sidinge.

Helstegt pattegris

(minimum 35 couverter) tilbehør efter aftale

Sprængt and med peberrodscreme

Serveres med sauteret Lammefjordsgrønt, hvide kartofler, peberrodsauce og karse.

Indbagt kronhjortefilet

Tranebær – svampetimbaler – rådstegte kartofler – vildtflødesauce (+ 50,-)

Laks fra grillen

Færøsk laks med stegte grønne sager, gulerods-Beurre blanc, cremet kartoffelkompot med brunet smør og løvstikke.

Gammeldaws oksesteg

Bagte løg og gulerødder med timian, flødepeberrod, klassisk sødt & surt samt stegte kartofler og skysauce.

Desserter
Hovedret og dessert kr. 335,-

Creme Brüleé

Ægte vanilie – rørsukker

Passionsfrugtmousse

Frisk passionsfrugt, sprød marengs og saltkaramel.

Café Solvogns isdessert

Vanilieis – romrosiner – syltet ingefær – flødeskum – kaffepulver – caloric

Karen Lise´s kage

Makronbund – vanilieis – rabarberkompot – flødeskum.                                                        Tilvalg af vaniljeis +35,-

Chokoladeballede

Chokolademoussekage med kompot af skovbær, små kys, bastogne og mandelkrokant.

Vores Grand Cru vinder 2025

Gulerodsmousse med kokos. Hertil syltet havtorn, gulerodsknas og Yuzu.

Citronfromage i nye klæder

Luftig citrusfromage med puré, hvid chokolade, knas og tuille.

Ostetallerken

5 lækre oste fra ind og udland – syltede nødder

      Desserter med is tilbydes ikke ud af huset.

Øvrige priser

Mouserende bobler

69,-

Velkomstdrink – California Cooler

39,-

Husets vine ad libitum pr. pers

265,-

–   Under middagen

Kaffe/the

25,-

Fadøl 0,40 lt.

65,-

Fadøl 0,25 l t.

52,-

Special øl 0,40 lt.

75,-

Special øl 0,25 lt.

59,-

Diverse vand

45,-

Snaps , 2 cl.

25,-

Alm. Drinks, 2 cl.

65,-

Ekstra spiritus, 2 cl.

35,-

Avec, 2cl

35,-

“Prop”-pris pr. flaske

250,-

“Egen kage”

Servering pr. pers.

25,-

Festopdækning

Glas, hvide duge, lys

55,-/pers

Blomster pr. vase

175,-

Alt inklusive løsning? 

Nederst på denne side finder I priser og information omkring vores 8 timers pakke.

Den store Tapas menu
Kr. 375,- /person

Stegt kammusling

Citroncreme – Ørredrogn

Koldrøget laks fra Odden

Urtemayo – syltede sager – sennespkarse

Rilette af landkylling

Grønne asparges – karse – sprødt skind

Seranoskinke

Trøffelcreme – grønne løg – sylterier

En af de gode oste

Sødt og ristet rug

Mørbradbøf

Druer – estragon – cremet skysauce

Stegte lammefjordskartofler

Smør – rosmarin – sydesalt

Panko paneret Torsk fra Odden

Tatar sauce – citron – mikrogrønt

Inkl. hjemmebagt brød og smør

Ud af huset leveres ovenstående menu anrettet i pæne kuvertæsker som tager sig godt ud på buffeten eller direkte på bordet.

Receptions Tapas
Kr. 225,- /person

Lavet efter årstiden og kokkenes inspiration.

5 små lækre anretninger

Det store brunchbord
3 Timers arrangement
345,- /person ink. lokaleleje

Cremet røræg & saltet bacon

Stegte brunchpølser fra slagteren

Røget laks fra Odden fisk

3 slags håndskåret pålæg & sylteri

Amerikanske pandekager  & ahornsirup

Græsk yoghurt – knas – syltede bær

Marmelade, ketchup, oliven

Mild skiveost samt udvalgte oste

Rugbrød og friskbagt hvidt brød

Udvalg af friskbagt wienerbrød

Stort fad med friskt frugt

Kaffe – The – Juice ad libitum

All inklusive

8 timers "all inclusive" fest

coffee-bg-4-e1592387391691

Du er altid velkommen til at kontake os telefonisk på tlf. 52 39 23 24